Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Mihai Mălaimare nimiceşte Guvernul: Arheologii mileniului următor vor găsi pe locul Palatului Victoria ditamai peştera făcută de explozia prostiei

Mihai Malaimare

Actorul Mihai Mălaimare are o intervenţie extrem de dură la adresa actualei puteri politice şi a celor care au votat partidele din coaliţia de guvernare. Actorul este de părere că oamenii care au votat actualii guvernanţi au datoria morală de a şi ieşi primii în stradă.

"Tot văd pe fb postări în care sunt înjurați și blestemați cei care i-au votat pe acești necredincioși care conduc spre cimitir destinul României. Pe de altă parte, sunt înjurați cei care nu i-au votat dar, acum, nu ies în stradă să-i alunge pe ticăloși! Adică, ei i-au votat, bine mersi, iar noi să-i scoatem din mizeria morală făcând revoluții în stradă. Nu ar fi mai normal ca absolut toți cei care i-au votat să iasă în stradă și, vorba clasicului, să strige în gura mare: am fost niște dobitoci? Și, cine știe, văzând atâta autocritică, poate le dăm o mână de ajutor, cu dublu folos: scăpăm și de nefericiți și refacem și unitatea de nezdruncinat a poporului nostru! Oare ce vor găsi arheologii mileniului următor săpând pe locul Palatului Victoriei? O ditamai peștera făcută în urma exploziei prostiei acumulate atât de vertiginos, multilateral și definitiv!", scrie Mihai Mălaimare pe Facebook.

Mihai Mălaimare sste un actor de teatru și film, fost director al Teatrului Masca, fost deputat în legislaturile 2000-2004 pe listele PDSR și 2004-2008 pe listele PSD. Până în 2013, Mihai Mălaimare a fost membru al Consiliului Național al Audivizualului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.