Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Nick Nolte a primit o stea pe Walk of Fame de la Hollywood

dailynews.com
Nick Nolte stea Walk of Fame

Actorul Nick Nolte, care a interpretat rolul unui poliţist dur în "48 Hours", a primit luni o stea la Hollywood, pe faimosul bulevard al celebrităţilor, potrivit Le Point care citează AFP.

Citeşte şi: Campanie 'inedită' în sectorul 1. Primarul AMENINŢĂ cu abandonarea gunoaielor pe străzi: 'Când se vor vedea cu gunoiul la uşă, vor fi mai responsabili

Actorul în vârstă de 76 de ani este celebrat pentru o carieră care se întinde pe o jumătate de secol în cursul căreia a obţinut mai multe premii şi trei nominalizări la Oscar, scrie NEWS.RO.

"Când încă nu eram actor veneam adesea aici să văd stelele. Ele îmi evocau persoane şi poveştile lor, filmele în care au jucat, aşa că este o onoare pentru mine să primesc acest omagiu", a declarat actorul cunoscut pentru vocea sa răguşită, în costum şi cu barbă albă.

Nick Nolte a devenit celebru pentru interpretări ale unor personaje instabile sau aflate în situaţii de criză, precum un poliţist dur în "48 de ore" (1982) sau un avocat unui violator în "Cape Fear" (1991). În prezent, el se află pe genericul serialului "Graves".

Nick Nolte s-a născut 8 februarie 1941 la Omaha, statul Nebraska. S-a mutat în California după terminarea liceului, unde a studiat şi a jucat fotbal american. A absolvit Universitatea Pasadena, aproape de Los Angeles. 

El a fost pe afişul filmelor "Paris, je t'aime" (2006), "Hotel Rwanda" (2004), "Jefferson in Paris" (1995), "The Player" (1992).

Citeşte şi: Date HALUCINANTE de la Eurostat: Jumătate dintre copiii din România, expuși sărăciei și excluderii sociale .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.