Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul român Victor Dorobanţu revine în distribuţia sezonului 2 al serialului Wednesday, în rolul Thing

Wednesday

Thing, personajul interpretat de românul Victor Dorobanţu în sezonul 2 al serialului „Wednesday”, a fost ales de echipa de producţie să fie „influencerul" care împărtăşeşte, la nivel global, toate noutăţile despre serial, dar şi informaţii din culise, potrivit news.ro

El este cel care a dezvăluit distribuţia seriei Netflix în spotul de promovare care a anunţat începerea filmărilor pentru sezonul 2 şi cel care împarte noile scenarii actorilor principali ai producţiei. Clipul se încheie cu scenariul adus de Thing.

„În culise, cu familia noastră complicată. Au început filmările pentru @wednesdaynetflix", a scris actorul român în dreptul fotografiilor oficiale în care apare alături de actorii din distribuţia mult aşteptatului serial.

Primul sezon „Wednesday" a înregistrat peste 250 de milioane de vizualizări, a fost înscris în Top 10 cele mai urmărite seriale în 93 de ţări. Producţia a stat peste 20 de săptămâni în Top 10 Global.

Filmările vor avea loc în Irlanda, după ce primul sezon a fost filmat în România, iar în distribuţie vor reveni Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Isaac Ordonez şi Luyanda Unati Lewis-Nyawo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.