Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celebru actor de la Hollywood: Administraţia Trump a fost obscenă

smartradio.ro
donald trump

Unul din cei mai cunoscuți actori americani, Sean Penn, prezent la Festivalul de Film de la Cannes, a criticat dur, duminică, felul în care a gestionat pandemia de coronavirus administraţia Donald Trump, informează The Guardian.

“Am fost – nu doar ca ţară, ci ca lume – dezamăgiţi şi neglijaţi în mod deschis, dezinformaţi. Am avut adevărul şi raţiunea agresate sub ceea ce a fost o administraţie obscenă. Atunci când eu şi echipa mea veneam acasă de la locuri de testare şi de vaccinare seara târziu, în sppecial în timpul testărilor în perioada Trump, şi vedeam ştiri revoltătoare aveam sentimentul că o persoană cu mitralieră trage asupra celor mai vulnerabile comunităţii dintr-o turelă la Casa Albă”, a spus actorul.

Sean Penn a precizat că este optimist în privinţa viitorului în noua administraţie: “În tranziţia către task force-ul pus la punct de preşedintele Biden, a fost cu adevărat acel sentiment că răsare soarele. Nu a existat un efort în ceea ce priveşte integritatea din partea guvernului federal până la plecarea administraţiei Trump”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.