Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul şi rapperul Donald Glover/ Childish Gambino şi-a lansat oficial noul album

Gettyimages.com
donald glover

Donald Glover şi-a lansat oficial noul album, al patrulea de studio, „3.15.20”, materialul discografic incluzând colaborări cu artişti precum Ariana Grande şi 21 Savage. În 2018, piesa rap „This is America" a lui Glover devenea prima din istorie recompensată cu Grammy pentru cel mai bun cântec.

Actorul şi rapperul Donald Glover/ Childish Gambino şi-a lansat al patrulea album de studio, „3.15.20”, pe serviciile de streaming, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Ordin dat de Marcel Vela: ‘se suspendă internările pentru intervențiile chirurgicale și alte tratamente’ .

Materialul a fost iniţial disponibil în streaming live săptămâna trecută, doar pentru puţin timp, pe site-ul artistului. Gestul a fost însoţit de o lucrare artistică ce descria o lume în haos, în contextul pandemiei de COVID-19.

Noul album include colaborări cu mai mulţi artişti, printre care Ariana Grande şi 21.

Doar două piese au titluri oficiale, „Algorhythm” şi „Time”, iar altele figurează cu unele provizorii, precum „0.00” ori „12.38”.

Citește și: Iohannis: ‘Dragi pensionari: nu va expuneți inutil unui risc uriaș, limitați orice deplasare în afară domiciliului’

Donald Glover a anunţat că plănuieşte să mai lanseze un singur album înainte de a renunţa la pseudonimul Childish Gambino.

În 2018, Childish Gambino, numele de pe scena muzicii al actorului Donald Glover, a obţinut patru Grammy pentru piesa "This Is America". Hitul, care se referă la identitatea populaţiei de culoare şi brutalitatea poliţiei, a devenit atunci prima piesă rap din istorie recompensată cu Grammy pentru pentru cel mai bun cântec.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.