Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul spaniol Miguel Ángel Silvestre, cooptat în distribuția viitorului sezon al serialului Narcos

youtube.com
narcos serial

Actorul spaniol Miguel Ángel Silvestre va face parte din sezonul III al popularului serial care relatează colaborarea dintre poliţia americană şi cea columbiană pentru a lupta împotriva traficantului de droguri Pablo Escobar, informează online ziarul spaniol Estrella Digital, scrie agerpres.ro

Actorul a publicat pe contul său de Instagram un clip care a atras tuturor atenţia. În imagini actorul spaniol poartă o şapcă în care se poate citi cuvântul 'Narcos', serialul difuzat de postul 'Netflix', care a făcut senzaţie în lumea întreagă.

Becali a făcut SPECTACOL: Cine sunt PIŢIPOANCA, TRĂDĂTORUL și FANFARONUL politicii în viziunea sa


Potrivit ziarului, faptul că Miguel Ángel Silvestre a ales să poarte această şapcă nu este întâmplător. Actorul valencian a fost ales să facă parte din distribuţia viitorului sezon al acestui serial de succes, inspirat din lupta împotriva traficantului de droguri Pablo Escobar şi a cartelului Medellin în anii 1980.

Legătura dintre atentatorul de la Berlin şi un şofer român: Mărturisiri complete


Este un pas important în cariera lui Miguel Ángel, care a început în urmă cu doi ani când a decis să plece în SUA. În urmă cu o săptămână a apărut anunţul că din distribuţia viitorului sezon va face parte şi reputatul actor spaniol Javier Cámara. 

Miguel Ángel Silvestre şi-a petrecut sărbătorile în Spania alături de familie înainte de a se întoarce la Bogotá, unde se filmează deja sezonul III al serialului 'Narcos'. După această scurtă vacanţă, actorul, care interpretează un personaj care se ocupă de spălarea banilor cartelului Cali, va reveni pe platoul de filmare la viitorul sezon care se prevede să fie lansat în aprilie. 

Miguel Ángel, care locuieşte în prezent în Los Ángeles, călătoreşte frecvent între Columbia, Miami şi New York. Nu este prima dată când valencianul lucrează pentru Netflix: în 2015, el a debutat în 'Sense8', al fraţilor Wachowski, unde îl interpretează pe Lito, un actor mexican de origine spaniolă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.