Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Taron Egerton, cunoscut pentru rolurile din 'Rocketman' şi 'Kingsman', va colabora cu regizoarea Claire Denis pentru thrillerul 'Stars at Noon'

filme, cinema, cinematograf

Actorul Taron Egerton, cunoscut pentru rolurile din „Rocketman” şi „Kingsman”, va colabora cu regizoarea Claire Denis pentru thrillerul „Stars at Noon”, înlocuindu-l pe Robert Pattinson, scrie The Hollywood Reporter, potrivit news.ro.

Filmul este bazat pe romanul omonim al lui Denis Johnson, publicat în 1986. Acţiunea este plasată în Nicaragua, într-o perioadă tulbure. Egerton va fi un angajat al unei companii britanice petroliere care începe o relaţie cu o jurnalistă, interpretată de Margaret Qualley, pe care o cunoaşte în barului unui fost hotel de lux.

Pattinson, care a mai colaborat cu Denis la „High Life”, a renunţat la acest proiect din cauza unor suprapuneri în calendarul său de filmări.

Taron Egerton va putea fi văzut în curând în serialul „In With The Devil” (Apple) şi în lungmetrajul „Tetris”, realizat de Jon S. Baird.

„Stars at Noon” este produs de Curiosa Films (Franţa), în co-producţie cu RT Features (Brazilia). A24 deţine drepturile pentru proiect în Statele Unite, iar Canal+ şi Arte, drepturile TV pentru Franţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.