Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Tracy Morgan a fost implicat într-un accident rutier, după ce o mașină i-a acroșat Bugattiul pe care îl conducea

Philadelphia Inquirer
Tracy Morgan

Actorul de comedie american Tracy Morgan, protagonist al serialului "30 Rock" şi fost colaborator al emisiunii TV "Saturday Night Live", a fost implicat într-un accident rutier, la New York, la cinci ani de la un altul în care era să își piardă viața, potrivit contactmusic.com, informează Mediafax.

Citește și:  Actorul Gerard Depardieu a scăpat de acuzațiile de viol

Actorul în vârstă de 50 de ani se afla în automobilul său Bugatti pe o stradă din New York, marți, când a fost lovit de un bărbat aflat la volanul unei mașini Honda CR-V. Morgan a părăsit locul accidentului într-o ambulanță și deocamdată nu se știe dacă a fost rănit.

Actorul a mai fost implicat într-un accident grav în 2014. Acesta a suferit un traumatism cranian şi mai multe fracturi osoase în urma acelui accident, petrecut în timp ce se întorcea de la un spectacol de comedie pe care îl susţinuse în Atlantic City. Morgan se afla alături de mai multe persoane într-un autocar de lux, care a fost implicat într-un accident în lanţ. Şase automobile au fost distruse în acea coliziune. Actorul de comedie James McNair - care folosea numele de scenă Jimmy Mack - şi-a pierdut viaţa atunci când autocarul de lux a fost tamponat şi s-a răsturnat pe autostrada Turnpike din New Jersey.

Tracy Morgan s-a alăturat în 1996 echipei de la "Saturday Night Live", pentru care a lucrat timp de şapte sezoane, înainte de a-şi lansa propria emisiune de comedie, "The Tracy Morgan Show", în 2003. Acel program a rezistat în grila televiziunilor americane un singur sezon. În 2006, Tracy Morgan s-a alăturat distribuţiei serialului "30 Rock".

Morgan a devenit celebru graţie rolului Tracy Jorgan din serialul "30 Rock", produs de NBC, în care a jucat alături de Tina Fey şi Alec Baldwin, interpretând o versiune caricaturală a lui însuşi, într-o serie de episoade despre un show TV fictiv, inspirat în mare parte din emisiunea "Saturday Night Live".

Pentru acest rol, Tracy Morgan a fost nominalizat în 2009 la premiul Primetime Emmy la categoria "cel mai bun actor în rol secundar dintr-un serial de comedie".

Starul american s-a remarcat şi în câteva lungmetraje pentru marele ecran, precum "Înmormântare cu peripeţii", "Poliţai în misiune" şi "Agenţii de rezervă" şi a asigurat vocile unor personaje îndrăgite de public în câteva animaţii de succes, precum "G-Force: Salvatorii planetei", "Rio", "Stă să plouă cu chiftele" şi "Rio 2".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.