Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actrița Helen Hunt a ajuns la spital, după un accident de mașină

radaronline.com
helen hunt

Actrița americană premiată cu Oscar Helen Hunt a fost transportată la un spital din Los Angeles după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un alt automobil și s-a răsturnat pe șosea, potrivit tmz.com, scrie Mediafax.

Potrivit poliției din Los Angeles, marți, Hunt era singură în mașină, un SUV negru, când a fost izbită violent de un alt automobil, într-o intersecție.

Helen Hunt, care a devenit celebră cu rolul din serialul TV "Mad About You", a fost transportată la Spitalul Cedars-Sinai din Beverly Hills, după ce s-a plâns de dureri. Actrița a fost externată câteva ore mai târziu, după ce medicii au constatat că nu a suferit răni majore.

Citește și: Procesul în care Johnny Depp e acuzat că a agresat un membru al echipei filmului 'City of Lies' a fost amânat

În vârstă de 56 de ani, Helen Hunt a primit premiul Oscar pentru rolul din filmul "Mai bine nu se poate/ As Good as It Gets" (1997). De asemenea, pentru rolul din serialul "Nebun după tine/ Mad About You" (1992 - 1999) a obținut trei premii Globul de Aur și patru Emmy. A mai jucat în filme precum "Terapie specială/ The Sessions" (2012), pentru care a fost nominalizată la Oscar, "Tornada/ Twister" (1996), "Naufragiatul/ Cast Away" (2000), "Ce-și doresc femeile/ What Women Want" (2000), "Dă mai departe/ Pay It Forward" (2000), "Bobby" (2006), "Lupta cu valurile/ Soul Surfer" (2011). "The Miracle Season" (2018).

A debutat ca regizor cu "Regăsirea/ Then She Found Me" (2007) și a regizat și episoade din "Casa minciunilor/ House of Lies", "This Is Us", "Feud: Bette and Joan" și "American Housewife".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.