Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actrița şi cântăreaţa americană Jennifer Lopez a fost criticată de activiştii pentru protecţia drepturilor animalelor pentru că poartă haine din blană

www.stirileprotv.ro
Jennifer Lopez

Actrița şi cântăreaţa americană Jennifer Lopez a fost criticată de activiştii pentru drepturile animalelor, pentru că poartă haine din blană, la premiera lungmetrajului în care joacă "Hustlers: Striptease pe Wall Street", de la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, potrivit Fox News, anunță MEDIAFAX.

Citește și: USR-PLUS vrea să provoace un dezastru pentru Guvernul Dăncilă! Lovitura pregătită

Actrița Jennifer Lopez și-a păstrat calmul în seara de sâmbătă, la premiera filmului "Hustlers: Striptease pe Wall Street/ Hustlers", când protestatari au avertizat-o să nu mai poarte haine din blană naturală.

Într-o înregistrare obținută de TMZ, pot fi auziți protestatari strigând: "Să îți fie rușine, J.Lo, pentru că porți blană! Nu mai purta blană, Jennifer Lopez! Nu mai purta blană de vulpe!".

Unul dintre protestatari a strigat că actrița, în vârstă de 50 de ani, a ucis "mii de animale" prin faptul că a purtat haine din blană de-a lungul timpului, în timp ce altul a afirmat că artista are "mâinile mânjite cu sânge".

Lopez a distribuit pe reţelele de socializare o fotografie cu ea din filmul "Hustlers: Striptease pe Wall Street" în care apare purtând o haină din blană, dar este incert dacă aceasta este sau nu naturală.

Jennifer Lopez nu a purtat haină de blană la premieră și nu le-a răspuns demonstranților.

Filmul "Hustlers: Striptease pe Wall Street", de Lorene Scafaria, relatează modul în care un grup de foste dansatoare exotice încearcă să se îmbogățească, jefuind foști clienți.

Jennifer Lopez, născută pe 24 iulie 1969, este actriţă, dansatoare, cântăreaţă şi femeie de afaceri. Lopez a devenit cunoscută după ce a jucat în filmul "Trenul cu bani/ Money Train" (1995). Primul ei rol major a fost cel din drama biografică "Selena" (1997), care i-a adus un premiu ALMA şi o nominalizare la Globul de Aur. Jennifer Lopez a jucat apoi în filmul cu succes de casă "Anaconda" (1997) şi a obţinut un al doilea premiu ALMA pentru rolul din "Out of Sight" (1998), graţie căruia a devenit totodată actriţa latino-americană cel mai bine plătită din lume.

Citește și: Solicitare urgentă în cazul Caracal! Mutarea făcută azi

Jennifer Lopez deţine şi o linie de articole vestimentare şi a lansat mai multe parfumuri. Devenită o veritabilă legendă în lumea modei, mai multe dintre ţinutele ei au captat atenţia presei internaţionale şi au stârnit vâlvă în publicaţiile de profil, aşa cum a fost cazul rochiei Versace de culoare verde pe care artista a purtat-o la cea de-a 43-a gală de decernare a premiilor Grammy, în anul 2000. Jennifer Lopez militează pentru respectarea drepturilor omului şi sprijină funcţionarea celebrului Spital pentru copii din Los Angeles.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.