Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actriță amenințată cu moartea după o glumă la gala Oscar: 'Misoginia este incredibilă'

ABC News
OSCAR

Amy Schumer a dezvăluit în episodul din 13 aprilie din „The Howard Stern Show” că gluma ei de la gala Oscar cu Jesse Plemons şi Kirsten Dunst a dus la ameninţări cu moartea împotriva ei din partea unor oameni care credeau că nu a „respectat-o” pe Dunst. Pe scurt, Schumer a confundat-o pe Dunst, nominalizată la Oscar, cu o figurantă şi a ridicat-o de pe scaun, spre nedumerirea soţului ei, Plemons, potrivit Variety, scrie news.ro.

Schumer le-a explicat fanilor supăraţi a doua zi după premiile Oscar că gluma „a fost o parte coregrafiată” şi că Dunst era implicată în glumă. Actriţa a adăugat: „Apreciez dragostea voastră pentru Kirsten Dunst. Şi eu o iubesc! Nu aş îndrăzni să ofensez o regină aşa”.

Vorbind cu Stern, Schumer a spus că a prezentat un răspuns fanilor pentru că ameninţările cu moartea pe care le primea erau scăpate de sub control.

„Au fost atât de rele încât Secret Servici m-a contactat pentru acea parte”, a spus Schumer despre ameninţările cu moartea. „Am spus: 'Cred că aveţi un număr greşit. Eu sunt Amy, nu Will'. Misoginia este de necrezut”.

Schumer a remarcat că Departamentul de Poliţie din Los Angeles a contactat-o, de asemenea, din cauza ameninţărilor cu care s-a confruntat pentru gluma cu Dunst.

Schumer nu a avut doar binecuvântarea lui Dunst pentru gluma înaintea Oscarurilor, dar s-a asigurat şi că toate ţintele ei au fost anunţate din timp. Schumer a spus că l-a contactat şi pe Leonardo DiCaprio în legătură cu gluma în care a spus că el s-a întâlnit cu femei mai tinere. Schumer a spus că DiCaprio a fost de acord.

De asemenea, Schumer i-a explicat lui Stern reacţia ei iniţială atunci când Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock. Actriţa a scris pe reţelele de socializare că este „tulburată şi traumatizată” de incident. Schumer a fost întâmpinată cu reacţii, dar aşa cum i-a spus ea lui Stern, „Oamenii au râs de mine pentru că am spus că a fost traumatizant. Nu cred că a fost traumatizant pentru mine. Cred că a fost traumatizant pentru noi toţi”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.