Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actriţa Bette Midler vrea ca trupa lui Jon Bon Jovi să fie inclusă în Rock and Roll Hall of Fame: Îl iubesc!

Bon Jovi

Actriţa Bette Midler a declarat la Hulaween Gala care a avut loc luni la New York că va vota pentru includerea formaţiei Bon Jovi în Rock and Roll Hall of Fame. Opt sute de votanţi vor alege din nume importante ale muzicii pentru includerea în RRHF 2018. Pe lângă Bon Jovi, au mai fost propuşi Radiohead, Depeche Mode LL Cool J, Kate Bush, Dire Straits, Rage Against the Machine, Judas Priest, The Cars, Eurythmics şi Nina Simone.

Actriţa şi cântăreaţa, fan declarat al lui Jon Bon Jovi, pe care l-a invitat personal la gală, a mărturisit că va vota trupa artistului. „Îl iubesc! Sunt atât de încântată pentru el. Am buletinul de vot. Abia aştept să votez pentru el”, a spus ea citată de Variety.

În prezent, trupa Bon Jovi conduce între nominalizaţii pentru Rock and Roll Hall of Fame 2018, cu peste 81.000 de voturi primite din partea fanilor. Grupul Moody Blues se află pe locul al doilea, urmat de Dire Straits şi Cars. Judas Priest şi Eurythmics se luptă pentru poziţia a cincea. Publicul îşi poate vota preferatul, pe site-ul fundaţiei Rock and Roll Hall of Fame, până pe 5 decembrie. Primele cinci nume alese online vor intra la balotaj cu votul celor 800 de artişti, istorici şi profesionişti din industria muzicală, care fac parte din juriu.

Bette Midler, născută pe 1 decembrie 1945, este o cântăreaţă, actriţă, compozitoare şi scenaristă, considerată o legendă a industriei de divertisment americane. Într-o carieră care se întinde pe durata a peste cinci decenii, vedeta americană a câştigat trei premii Grammy, patru Globuri de Aur, trei Primetime Emmy Awards, un premiu Tony şi a fost nominalizată de două ori la premiile Oscar. Albumele ei au fost vândute în peste 35 de milioane de copii pe plan mondial. Anul trecut, o versiune a musicalului ”Hello, Dolly!”, un spectacol care a marcat revenirea pe Broadway a actriţei, a intrat în istorie, doborând recordul de bilete vândute într-o singură zi la un teatru din New York.

Trupa Bon Jovi a fost înfiinţată în 1983 de solistul Jon Bon Jovi, clăparul David Bryan şi toboşarul Tico Torres. Lor li s-a alăturat chitaristul Richie Sambora, până în 2013. Din formula originală a mai făcut parte basistul Alec John Such, care a fost dat afară din trupă în 1994. Formaţia americană a lansat 13 albume de studio, care au fost vândute în peste 130 de milioane de copii pe plan mondial, şi a fost recompensată cu numeroase premii şi distincţii muzicale, inclusiv un premiu Grammy şi două American Music Awards. Cel mai recent disc al trupei - „This House Is Not for Sale” - a fost lansat în noiembrie 2016, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.