Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actrița Carmen Tănase, revoltată de prețurile la energie: 'Este o crimă. Vor să ne transforme pe toți în asistați social'

F. P.
carmen tanase

Actrița Carmen Tănase s-a dezlănțuit împotriva guvernanților care au permis liberalizarea pieței de energie. „Ceea ce se întâmplă acum cu facturile este o crimă. Vor să ne transforme pe toți în asistați social, persoane vulnerabile. Trebuie să spunem stop", spune actriţa, la Antena 3.

Carmen Tănase a dezvăluit că mama ei care are 90 de ani primește pensie de 1.300 de lei pe lună, după o viață de muncă și nici nu i-a arătat facturile majorate pentru că nu vrea să o supere. Mai mult, actriţa a criticat dur măsurile guvernanților şi a dezvăluit care ar putea fi soluția salvatoare care se află în mâna românilor.

„Cumva, noi suntem transformați toți, aproape toți, marea majoritate în persoane vulnerabile, asistați social. Asta a făcut statul cu populația sa, în principiu plătitoare de taxe, adică o populație care își plătește existența. Brusc ne transformăm în asistați sociali! Dacă oamenilor le convine chestia asta, atunci bine", a spus actriţa Carmen Tănase.

Întrebată dacă au revoltat-o factura pe decembrie sau lipsa reacției oamenilor la aceste abuzuri actrița Carmen Tănase a spus:

„Am totul pe curent electric și încălzire și tot, ca atare am trecut acolo un consum când m-am înscris la furnizorul la care sunt și probabil că va veni regularizarea aia sau cum se cheamă. Atunci o să fie crimă fatală, până atunci nu știu despre ce este vorba. Cât am trecut acolo, atât am plătit, atât am estimat, în sensul ăsta. Probabil că în februarie sau în martie o să fiu în pragul infarctului. Habar nu am, să vedem atunci. Lipsa de reacție nu mai pot să spun că mă enervează, mă surprinde, sunt din ce în ce mai surprinsă.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.