Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actrița din 'Teambuilding' care a lovit mortal un pieton sugerează un gest intenționat: 'S-a aruncat în fața mașinii'

F. P.
monica odagiu

Actrița Monica Odagiu, implicată duminică într-un accident de circulație soldat cu moartea unui pieton de 35 de ani, în apropiere de sediul DNA, a declarat că victima s-a aruncat în fața mașinii, informează Antena 3.

„S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii”, a spus Monica Odagiu.

Și Conrad Mericoffer, iubitul Anei Odagiu, sora Monicăi, a făcut declarații cu privire la accident.

„S-a întâmplat că cineva în stare de ebrietate a traversat pe unde nu trebuia. Nu știu dacă a fost un act premeditat sau din greșeală, cert este că s-a întâmplat asta. Mai multe detalii nu putem oferi acum, până nu se termină ancheta poliției. În rest, cam atâta pot să vă spun”, a spus el, potrivit aceleiași surse.

Accidentul, între sediul DNA și Ateneu

Actriţa Monica Odagiu, cunoscută pentru participarea la o emisiune de talente şi pentru rolul său din filmul Teambuilding, a fost implicată într-un accident rutier, duminică după amiază, în zona centrală a Capitalei. Maşina condusă de aceasta a lovit un pieton în vârstă de 35 de ani, bărbatul nu a putut fi resuscitat.

„La data de 9 Aprilie a.c., în jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe strada Ştirbei Vodă. Din primele informaţii, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Ştirbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul staţiei STB Luterană, a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulaţie s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, transmite Brigada Rutieră a Poliţiei Capitalei.

Surse judiciare au confirmat că şoferiţa este actriţa Monica Odagiu. Ea a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.