Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actrița Gina Carano nu va mai juca în serialul 'The Mandalorian' după ce a comparat SUA cu regimul nazist

www.indiewire.com
Mandalorian

Actriţa Gina Carano, una dintre vedetele serialului "The Mandalorian", nu va mai face parte din povestirile universului "Star Wars" în urma polemicii declanşate pe reţelele de socializare după ce a comparat situaţia politică din SUA cu Germania nazistă, relatează EFE.

"Gina Carano nu mai lucrează în prezent pentru Lucasfilm şi nu există planuri pentru o revenire nici pe viitor", a declarat miercuri un purtător de cuvânt al companiei care gestionează "Star Wars" într-un comunicat preluat de mass-media americane, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Emil Boc a răbufnit! A luat la țintă Guvernul, după contrele cu Vlad Voiculescu: ‘Trebuie să pună capăt sistemului Pile, Cunoștințe și Relații’

Nu este prima dată când actriţa, care interpretează personajul Cara Dune în serialul "The Mandalorian", devine subiect de discuţie după postările sale politice critice, având în vedere că ea a difuzat pe reţele idei false despre coronavirus şi vaccinuri sau despre persoanele transgen, pe care ulterior le-a retractat.

De data aceasta, Gina Carano a postat pe Instagram o fotografie din al Doilea Război Mondial cu următorul text: "Evreii au fost loviţi pe stradă nu doar de soldaţii nazişti, ci şi de vecinii lor. Inclusiv de copii".

"Cum istoria se schimbă, majoritatea oamenilor nu realizează că, pentru ca naziştii să aresteze mii de evrei, guvernul fascist a făcut propagandă pentru ca proprii lor vecini să-i urască pentru simplul fapt că erau evrei. Prin ce se deosebeşte acest lucru de faptul de a urî pe cineva doar pentru opiniile sale politice diferite?", a scris actriţa.

Deşi acest text nu reflectă o aliniere politică, mesajul a fost însoţit de poza unui bărbat cu faţa acoperită de o mască şi de textul: "Între timp în California?"

Gina Carano s-a arătat de multe ori împotriva purtării măştilor şi a sprijinit comentariile potrivit cărora în SUA nu există rasism şi că susţinătorii fostului preşedinte Donald Trump sunt trataţi în mod injust.

În altă ocazie, ea a glumit pe seama numelor cu care cer să fie identificate unele persoane transgen, dar şi-a retras gluma de prost gust după ce "a înţeles" motivul, datorită unei explicaţii a colegului său de platou, actorul Pedro Pascal.

Actriţa, care a jucat şi în filme ca "Deadpool" (2016) şi care a fost o figură cunoscută în artele marţiale, a şters ulterior postările.

"Au căutat (la Lucasfilm) un motiv pentru a concedia timp de două luni, iar cel de acum a fost ultima picătură", a declarat o sursă pentru The Hollywood Reporter.

Publicaţia a asigurat miercuri că Lucasfilm preconiza să prezinte în decembrie un nou proiect de televiziune dedicat universului "Star Wars", cu Gina Carano ca protagonistă, dar planul a fost anulat în urma controverselor suscitate de actriţă pe reţelele de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.