Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actriţa hispano-americană Ana de Armas, strălucitoare la premiera noului film James Bond

express.co.uk
Ana de Armas

Actriţa hispano-americană Ana de Armas a asistat marţi seară la premiera la Londra a noului film din seria James Bond, într-o ţinută foarte elegantă care a atras toate privirile, relatează EFE.

Ea a îmbrăcat pentru această ocazie o spectaculoasă rochie cu decolteu adânc în V şi despicată generos într-o parte, o creaţie Louis Vuitton din catifea neagră cu breteluţe argintii împletite cu cristale Swarovski.

Ana de Armas (Havana, 1988) şi-a făcut apariţia pe covorul roşu de la Royal Albert Hall singură, însă ea s-a alăturat pentru poza de grup colegilor săi din distribuţia noului lungmetraj "No Time To Die" în care interpretează o agentă MI5 în Cuba, un rol scris special pentru ea.

"Nu am crezut vreodată că o să fiu o fată Bond. Toate erau atât de înalte, de perfecte şi pline de glamour...un nivel de perfecţiune greu de atins", declara ea pentru EFE în urmă cu câteva luni, considerându-le "incredibile" pe fostele "Bond girls" care au jucat în filmele cu agentul 007.

După proiecţia filmului, actriţa i-a salutat pe prinţul Andrew şi pe prinţul William discutând cu ei relaxat după ce aceştia au dorit să cunoască distribuţia noului film, informează Agerpres.ro.

"No Time To Die" a suferit mai multe amânări din cauza incertitudinii legate de pandemia de coronavirus, la fel ca şi filmul "Blonde" despre Marilyn Monroe, în care Ana de Armas joacă rolul principal, care a fost turnat înainte de Bond şi care va fi lansat pe ecrane de abia în 2022.

Ana de Armas îşi continuă ascensiunea la Hollywood: ea a fost nominalizată la premiul pentru cea mai bună actriţă, la Globurile de Aur din 5 ianuarie, pentru rolul său din filmul "Knives Out" şi, deşi nu a obţinut trofeul, acest lucru i-a impulsionat serios cariera.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.