Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actriţa Julie Andrews recompensată cu Leul de Aur pentru întreaga carieră

biography.com
julie andrews

Actriţa Julie Andrews, protagonista unor filme celebre şi foarte îndrăgite, precum "Mary Poppins" şi "The Sound of Music", a declarat că se simte "binecuvântată" cu o carieră îndelungată şi ilustră în cinematografie, luni, în cadrul unei ceremonii în care artista britanică a fost recompensată cu un premiu special pentru realizări deosebite, ce i-a fost atribuit la Festivalul de Film de la Veneţia, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Julie Andrews, în vârstă de 83 de ani, care a câştigat un premiu Oscar în 1965 pentru interpretarea personajului principal din filmul "Mary Poppins", a primit Leul de Aur pentru întreaga carieră şi a fost aplaudată de spectatorii prezenţi la Mostra 2019.

Citește și: Rareș Bogdan, replică dură pentru Codrin Ștefănescu: ‘Nefericiților, acest popor a plătit cu sânge dreptul de a spune NU, de a spune JOS’

"Mă consider binecuvântată că mi-am petrecut o mare parte din viaţa mea profesională în universul artei cinematografice", a declarat vedeta britanică.

"Încă mă minunez de faptul că eu am fost norocoasa fată invitată să interpreteze acele roluri minunate", a adăugat Julie Andrews.

Julie Andrews şi-a început cariera în copilărie, jucând în spectacole puse în scenă de teatrele aflate în cartierul West End din Londra, înainte de a juca în numeroase producţii teatrale şi pe Broadway, la New York.

Citește și: Ludovic Orban reacționează după declarațiile premierului: Trebuie să plece de la Palatul Victoria

Filmul "Mary Poppins" i-a adus premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal şi a transformat-o într-un star internaţional. Artista britanică a apărut apoi în alte două filme care i-au adus nominalizări la Oscar, "The Sound of Music" şi "Victor Victoria", dar şi în comedia "The Princess Diaries" şi, recent, şi-a împrumutat vocea pentru un personaj din "Aquaman", un film hollywoodian cu supereroi, lansat în 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.