Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actrița Lia Bugnar nu vrea să aibă copii pentru că nu va fi acolo când mor: Dacă se nasc din cauza ta, trebuie să fii acolo și când mor

imdb
lia bugnar

Actrița Lia Bugnar face declarații controversate. Frumoasa vedetă care recent s-a trezit cu dosar penal fiindcă a căzut de pe bicicletă a explicat de ce nu a dorit să aibă copii. Bugnar vine cu explicații pe care puțini români le-au mai auzit în viața lor și spune că dacă un copil se naște din cauza ta, ca părinte, ar fi de datoria ta să fii lângă el și când moare!

„În primul rând, pentru că nu vei fi lângă ei când vor muri. (n.r. de ce i se pare egoist să aduci copii pe lume) Ceea ce nu e cinstit. Dacă eşti acolo când se nasc şi se nasc din cauza ta, ar trebui să fii acolo şi când mor. Să-i iei de mână şi să le spui: „Uite, asta a fost călătoria ta, sper că a fost plăcută. (…) Mie nici sinuciderea şi nici eutanasierea nu mi se par de ignorat. Şi de-asta nici nu cred că e aşa o mare găselniţă să faci copii. Sunt destui oameni pe planeta asta. Unii ar spune că e egoism, dar depinde de care parte a sensului acestui cuvânt te situezi. (…)

Mi se pare că mergem pe sârmă cu toţii şi că lucrurile pot oricând să fie de mâine cumplite. E suficient ca mama să nu cedeze trecerea când e la volan şi de viaţa mea se va alege praful… Sunt atât de multe lucruri îngrozitor de fragile, atât de multe nenorociri care sunt certitudini în viaţa fiecăruia, încât nu ştii dacă merită.”, a declarat actrița, conform BZI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.