Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actriţa Lori Loughlin, implicată în scandalul 'Varsity Blues', s-a predat autorităților

pastemagazine.com
lori loughlin

Actriţa Lori Loughlin, una dintre cele peste 40 de persoane implicate în scandalul „Varsity Blues”, considerate vinovate că au dat mită pentru admiterea copiilor lor la universităţi de elită, s-a predat autorităţilor, potrivit FBI, citat de CNN, potrivit news.ro.

Loughlin s-a predat miercuri, ea prezentându-se în faţa unui  judecător care a stabilit cauţiunea la 1 milion de dolari.

Fosta protagonistă a serialului „Full House” a fost reţinută miercuri dimineaţă de FBI, la o zi după ce a fost numită între cele 49 de persoane - înttre care 30 de părinţi şi 9 consultanţi - care sunt acuzate că au înşelat sistemul universitar.

Loughlin, în vârstă de 54 de ani, se afla în Canada când a fost pusă sub acuzare. Judecătorul îi va permite actriţei să călătorească în British Columbia, unde filmează un proiect, în Vancouver. Ea lucrează în prezent la show-ul „When Calls the Heart” al Hallmark, potrivit Variety.

În acest scandal este implicată şi actriţa Felicity Huffman, care a plătit marţi o cauţiune de 250.000 de dolari.

Citește și: Natalie Portman îşi lansează primul curs online de actorie

Loughlin şi soţul ei, designerul Mossimo Giannulli, sunt acuzaţi că au plătit 500.000 de dolari pentru ca cele două fiice ale lor să intre la USC (University of Southern California).

La izbucnirea scandalului, marţi, preşedinţa USC (University of Southern California), Wanda M. Austin, a trimis un e-mail studenţilor în care a spus că instituţia este „victima”.

Autorităţile nu consideră instituţia drept participant la această schemă, iar până în prezent niciun student nu a fost pus sub acuzare.

Huffman (56 de ani) şi soţul ei, actorul William H. Macy, sunt acuzaţi că au ascuns o plată de 15.000 de dolari, sumă oferită aparent caritabil în schema mitei. Macy nu a fost învinuit, dar a fost prezent alături de soţia lui marţi, la tribunal.

La fel ca Loughlin, Huffman este acuzată de conspiraţie la fraudă prin corespondenţă.

Prima audiere a lui Huffman, Loughlin şi Giannulli, care a plătit şi el o cauţiune tot de 1 milion de dolari, este stabilită pentru 29 martie, la Boston.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.