Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actriţa Neve Campbell revine în franciza Scream

scream

Actriţa Neve Campbell va reveni în rolul Sidney Prescott în următorul film „Scream”, au anunţat Spyglass şi Paramount Pictures, potrivit Variety, potrivit news.ro.

Campbell a interpretat rolul în primele patru filme din franciză regizat de Wes Craven, începând cu originalul din 1996.

Noul „Scream”, despre care companiile de producţie spun că va fi o relansare a seriei meta-horror, va fi regizat de Matt Bettinelli-Olpin şi Tyler Gillett după un scenariu scris de James Vanderbilt („Zodiac”, „Murder Mystery” şi Guy Busick („Ready or Not”).

Acţiunea noului film va avea loc tot în Woodsboro, California.

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

A fost anunţat deja că David Arquette şi Courteney Cox vor reveni în rolurile interpretate în anterioarele lungmetraje din franciză, iar distribuţiei se aflătură Jack Quaid („The Boys”), Melissa Barrera („In The Heights”) şi Jenna Ortega („You”).

Kevin Williamson, care a scris primul, al doilea şi al patrula film „Scream”, va fi producător executiv împreună cu Vanderbilt (pentru Project X Entertainment) şi Radio Silence.

Lungmetrajul „Scream” a fost un succes de box office, cu peste 173 de milioane de dolari încasări la nivel global, după ce a fost lansat în preajma Crăciunului din 1996. Eroina principală, interpretată de Neve Campbell, era ţinta unui criminal ce adoptase o înfăţişare inspirată de tabloul lui Edvard Munch „Ţipătul/ The Scream”. Filmul a fost urmat de trei producţii, lansate în 1997, 2000 şi 2011.

Cel de-al cincilea lungmetraj din serie va fi filmat în Wilmington, Carolina de Nord, şi este programat să fie lansat pe 14 ianuarie 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.