Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actriţa Scarlett Johansson ar fi însărcinată

tonica.ro
Scarlett Johansson

La 36 de ani, actriţa Scarlett Johansson se pregăteşte pentru al doilea copil, cu Colin Jost, cu care s-a căsătorit în octombrie 2020. Scarlett are deja un copil, Rose Dorothy Dauriac, cu fostul soţ, Romain Dauriac, arată Mediafax.

Actriţa Scarlett Johansson aşteaptă primul ei copil cu Colin Jost, notează dailystar.co.uk. Vedeta în vârstă de 36 de ani mai are un copil, Rose Dorothy Dauriac, cu fostul soţ, Romain Dauriac.

O sursă a declarat publicaţiei că superstarul va naşte „în curând”: „Scarlett urmează să devină mamă în curând, ştiu că ea şi Colin sunt încântaţi”. O altă sursă a adăugat: „Scarlett este însărcinată, dar a păstrat secret acest lucru, fiind foarte tăcută. A stat ascunsă în ultima perioadă”.

Zvonurile despre faptul că Scarlett este însărcinată circulă de mai multă vreme, mai precis după ce Scarlett a ratat acţiunile programate pentru lansarea viitorul ei film din seria Marvel, Black Widow.

„Nu a făcut multe interviuri sau evenimente pentru a promova „Black Widow”, ceea ce este surprinzător, deoarece este o lansare imensă a Marvel / Disney şi este atât vedeta, cât şi producător executiv”, a declarat un apropiat al vedetei.

Colin Jost este un comediant, iar cei doi s-au cunoscut în 2017. Colin a cerut-o de soţie pe Scarlett în mai 2019. Au amânat momentul căsătoriei, apoi pandemia le-a dat planurile peste cap. Cuplul s-a căsătorit în cele din urmă într-o mică ceremonie desfăşurată în octombrie 2020, în casa deţinută de Scarlett în New York.

Actriţa a fost nominalizată la două premii Oscar şi a câştigat un BAFTA pentru rolul din Lost in Translation.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.