Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actualizarea datelor 100% online, direct din ING Business, pentru afacerile cu un singur acţionar

wikipedia
ING banca

Actualizarea datelor 100% online, direct din ING Business, pentru afacerile cu un singur acţionar

ING Bank România a introdus opţiunea de actualizare a datelor 100% online, direct din platforma web ING Business, pentru clienţii persoane juridice cu un singur acţionar sau administrator, potrivit unui comunicat al băncii.

De la lansarea din luna noiembrie a anului trecut, 45% dintre antreprenorii eligibili şi-au actualizat deja datele în ING Business. În cadrul procesului de actualizare de date, informaţiile primite de la clienţi sunt comparate cu datele obţinute automat de la Registrul Comerţului, pe care aceştia trebuie sa le confirme. Astfel, întregul proces durează aproximativ 5 minute.

"Procesul digital de actualizare a datelor a fost construit împreună cu clienţii, pe baza feedback-ului primit de la aceştia. Suntem în dialog permanent cu antreprenorii ING şi le ascultăm atent nevoile, iar actualizarea digitală a datelor s-a numărat printre principalele lor cerinţe. Fără drumuri la bancă şi fără documente solicitate, clienţii eligibili îşi pot finaliza acum procesul de actualizare a datelor în doar 5 minute în platforma web ING Business. În această primă fază, opţiunea de actualizare digitală a datelor este posibilă pentru companiile cu un singur acţionar, ceea ce reprezintă aproximativ 60% din portofoliul ING de persoane juridice cu afaceri mici şi mijlocii. În viitorul apropiat, urmează sa fie extinsă şi pentru alte categorii de clienţi", a declarat Ionuţ Stan, director Dezvoltare Produse Persoane Juridice, în cadrul diviziei Business Banking, ING Bank România.

Clienţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii de eligibilitate: firma este activă, în funcţiune şi înregistrată la Registrul Comerţului; compania are un unic acţionar, administrator şi persoană autorizată unică / reprezentant legal unic cu banca; reprezentantul companiei este rezident în România şi nu deţine alte cetăţenii; reprezentantul companiei are datele actualizate în calitatea de client persoană fizică ING.

Datele companiilor trebuie să fie actualizate periodic la banca unde au deschisă relaţia de afaceri. Datele care trebuie actualizate includ: informaţiile despre situaţia la zi şi activitatea companiei, date ale asociaţilor / acţionarilor, descrierea obiectului de activitate şi a tranzacţiilor derulate prin bancă. Periodic sau atunci când este necesar, pe baza unei analize interne, banca trimite o succesiune de 3 notificări prin e-mail şi SMS, cu 3 luni înainte de data până la care se poate face actualizarea de date.

ING Bank România este parte a ING Group, instituţie financiară internaţională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 38 de milioane de clienţi individuali, companii sau instituţii din peste 40 de ţări. Înfiinţată în 1994, ING Bank România este în prezent o bancă universală, oferind produse şi servicii tuturor categoriilor de clienţi - companii mari şi mici, instituţii financiare, mici antreprenori şi persoane fizice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.