Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acum e SIGUR. Trump ŞI-A AMÂNAT vizita oficială în Marea Britanie pentru anul viitor

trump uk

O vizită de stat în Marea Britanie a preşedintelui american Donald Trump va avea loc la anul, a informat marţi Sky News, care citează surse importante guvernamentale, transmite Reuters, conform agerpres.

Era de aşteptat ca vizita de stat a lui Trump să aibă loc în acest an, după ce şefa executivului britanic, Theresa May, l-a invitat pe liderul de la Casa Albă în Marea Britanie cu prilejul primei lor întâlniri, care a avut loc în ianuarie la Washington. Însă oficialităţi guvernamentale au menţionat în mod repetat că nu a fost stabilită nicio dată pentru efectuarea respectivei vizite.

Accident CUMPLIT pe autostradă. Doi oameni au murit după ce un autocar A DISTRUS tot ce i-a ieşit în cale - VIDEO

În ciuda asigurărilor oferite, printre alţii, de şeful diplomaţiei britanice, Boris Johnson, că vizita va avea loc, au existat şi numeroase personalităţi care s-au opus sosirii lui Trump în Marea Britanie. Unul dintre cei mai vocali critici a fost primarul Londrei, Sadiq Khan, care a cerut anularea vizitei de stat în regat a liderului american.

Totodată, perspectiva unei vizite de stat, cu fast deosebit, a lui Donald Trump i-a iritat pe numeroşi britanici. O petiţie online a strâns la începutul lunii iunie aproape 1,8 milioane de semnături de persoane care cereau ca deplasarea să fie adusă la rangul unei vizite simple, pentru a evita punerea într-o situaţie jenantă a Reginei în timpul unei întrevederi protocolare cu preşedintele american.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.