Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații care CUTREMURĂ lumea fotbalului: Real Madrid și-a aranjat tragerea la sorți în Uefa Champions League

Real Madrid stadion

Real Madrid e acuzată de un jurnalist de la cunoscutul post de televiziune ESPN că şi-ar fi aranjat, prin intermediul lui Florentino Perez, tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, fază în care va întâlni Ajax Amsterdam.

Citește și: ULTIMA ORĂ - Viorica Dăncilă îi răspunde lui Klaus Iohannis: scrisoare adresată președintelui

Pe numele său Jorge Ramos, jurnalistul argentinian a citat, în cadrul unei emisiuni din ţara natală, o sursă apropiată care i-ar fi transmis cu cinci zile înaintea tragerii la sorţi că Florentino Perez a făcut "demersurile" necesare pentru a se întâlni cu Ajax Amsterdam în drumul spre sferturile de finală ale Ligii Campionilor: "Un prieten mi-a trimis un SMS, cu cinci zile înainte să se stabilească meciurile, şi m-a avertizat «Jorge, Don Floren a cerut să pice cu Ajax! Se lucrează la subiect deja şi s-a expediat mesajul la UEFA». Atunci am crezut că totul este o glumă, dar previziunea s-a adeverit [...] Sursa mi-a dat în dimineaţa tragerii la sorţi o mulţime de informaţii şi detalii despre ce urma să se întâmple, despre relaţiile şi influenţa pe care preşedintele Florentino Pérez le are la UEFA", a spus Ramos în cadrul emisiunii "Jorge Ramos y su Banda".

Iar acuzaţiile vin în contextul în care au planat multe dubii asupra modului în care Real Madrid ar fi fost protejată sau ajutată de UEFA pe parcursul celor patru ani în care a câştigat de trei ori Liga Campionilor. Nu de puţine ori s-a vorbit despre greşelile de arbitraj în favoarea clubului madrilen sau adversarii mai uşori pe care Realul i-a primit.

Jorge Ramos este un cunoscut jurnalist de sport argentinia, iar emisiunea sa, "Jorge Ramos şi gaşca lui", găzduită de ESPN, se bucură de un real succes. Pe twitter, contul emisiunii are peste 230.000 de urmăritori!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.