Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații de hărțuire sexuală la adresa Michael Douglas: Incidentul din urmă cu 30 de ani, o situaţie de coşmar pentru actor

www.evzmonden.ro
Michael Douglas

Michael Douglas este acuzat de hărţuire sexuală într-un articol care urmează să fie publicat, iar actorul american spune că a simţit nevoia să vorbească despre presupusul incident care a avut loc în urmă cu 30 de ani, numindu-l „un coşmar”, înainte ca acesta să apară în presă. Starul de la Hollywood a spus că o fostă angajată l-a acuzat că a hărţuit-o sexual în urmă cu 30 de ani. „Este o minciună, o fabricaţie, nu conţine niciun fir de adevăr”, a declarat el pentru Deadline.

Douglas a precizat că a fost contactat de avocatul său în luna decembrie, care i-a spus că în presă urmează să apară un articol legat de acuzaţiile pe care i le aduce femeia. În plus, el ar fi pus-o pe o listă neagră, astfel încât ea să nu se poată angaja în altă parte, ar fi folosit un „limbaj colorat” de faţă cu ea şi i-a vorbit „grosolan” în conversaţii private cu prietenii lui. „Este foarte dureros”, a mai spus Douglas, descriind situaţia drept „un coşmar”. „Mă mândresc cu reputaţia mea în industrie, să nu mai menţionez lunga istorie a tatălui meu şi restul. Nu am secrete. Sunt uluit de faptul că, după 32 de ani, apare chestia asta”.

Femeia este scriitoare, însă identitatea ei nu a fost dezvăluită. „Am lucrat cu femei toată viaţa. Nu a fost nicio problemă”. El a menţionat şi faptul că, împotriva lui, nu există nicio dovadă: „Nu-mi pot imagina decât că asta a apărut acum pentru a răni pe cineva sau pentru ca cineva să beneficieze de vreun contract de la o editură, pentru a scrie ceva despre mine”. „Susţin mişcarea #Metoo cu toată inima. Am susţinut mereu femeile. Acesta este un tip de pas care poate cauza mişcării”, a avertizat el. „Să fii acuzat, fără a avea şansa de a te apăra la tribunal, să nu ai informaţia în faţa ta, să fi capabil să argumentezi sau să te aperi. Nu existănicio şansă să văd o dovadă din partea acuzatoarei. Mă îngrijorează”.

Michael Douglas spune că are sprijinul familiei lui şi al studiourilor cu care lucrează în prezent, însă a recunoscut că a fost „temător” în această privinţă.

Michael Douglas, născut pe 25 decembrie 1944, este fiul celebrului actor Kirk Douglas şi s-a remarcat mai întâi în televiziune, graţie rolului pe care l-a interpretat în serialul poliţist „Străzile din San Francisco”. A câştigat un premiu Oscar în 1976, în calitate de producător al filmului „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, şi un alt premiu Oscar, în 1988, pentru rolul principal pe care l-a interpretat în filmul „Wall Street”. A jucat în peste 55 de filme, lungmetraje artistice şi de televiziune, între care „Atracţie fatală” (1987), de Adrian Lyne, „Wall Street” (1987), de Oliver Stone, „Instinct primar” (1992), de Paul Verhoeven, „Wonder boys” (2000), de Curtis Hanson, şi „It runs in the family” (2003), de Fred Schepisi, unde joacă alături de tatăl şi mama lui şi de unul dintre fii, Cameron. Este căsătorit cu actriţa Catherine Zeta-Jones, cu care are doi copii, iar din prima căsnicie, cu Diandra Douglas, mai are un copil, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.