Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACUZAȚII din Italia: Președintele Iohannis se întâlnește doar cu români aleși pe sprânceană

Nici nu și-a început președintele vizita oficială de 2 zile în Italia că din peninsulă curg deja acuzații grave la adresa celor care au organizat-o. Mai mulți români stabiliți în Italia susțin că li s-a refuzat prezența la întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis din motive necunoscute deși au făcut demersurile din timp. Alții susțin că au fost primite doar 2-3 invitații de organizație românească la aceeași întâlnire... ceea ce ar fi foarte puțin, iar criteriile destul de arbitrare.

Președintele Klaus Iohannis va avea o întrevedere cu reprezentanţi ai comunităţii românești din Republica Italiană astăzi la ora 19.oo (ora României) la Palazzo della Cancelleria.

Citește și: Iohannis, vizită de două zile în Italia. Programul preşedintelui

"Cica ambasada ii va alege pe cei care "vor reprezenta" romanii din Italia la intalnirea cu Umbra de la Cotroceni. Nu ai pupat mana prezidentiala si/sau prima pulpitza a tarii... ori, invers... nu esti reprezentant al romanilor din Italia.", clamează un român din Italia pe contul său de Facebook.

"Mie nu mi-au acceptat prezenta mea, nu mai sunt locuri!! Ca sunt raprezentant de un partid politic...bine domnilor, dar dupa cum se vede sunt de dreapta...d-voastra de unde sunteti?! De pe Marte?! Tot nu am inteles in ce barca sta!!!", relatează un alt membru al comunității românești.

"Toate asociatiile de romani din italia puteau sa delege 3 membri pentru vizita lui Johannis la Roma, ok pana aici totul bine!?!! Dar la solicitarea mea catre asociatia de romani si consulat, mi s-a spus ca esti Membru de Partid....,,..., deci nu s-a specificat ca la Roma trebuie sa mearga doar persoanele apolitice, ce cacealma!!!
Dar bine, nu tot Presedintele a zis
ca vrea sa tina consultari cu partidele politice! 
Ca sa inteleg, daca eram la mine in Neamt sau Cluj. Turnu Severin, puteam..dar in Italia nu?!
Nu se mai intelege nimic..", mai spune românul.

"vor participa cei din personalul ambasadei si cei cu atestate de ohapupincoor... restul se vor afla la locul de munca, unde il padrone le da banu`...", concluzionează un altul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.