Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații grave ale fostului șef al ANAF la adresa DNA: Ce ar fi făcut procurorii

gelu diaconu sef anaf

Fostul șef al ANAF, Gelu Diaconu a intrat într-un război total cu procurorii Direcției Naționale Anticorupție. Acesta a făcut afirmații extrem de grave în direct la România TV. Diaconu spune că procurorii DNA i-ar fi fabricat probe în dosar.

Citește și: SCANDAL între Liviu Dragnea și șeful Raiffeisen: Mesajul bancherului pentru șeful PSD

"Am luptat şi voi lupta cu toţi procurorii DNA care au fabricat un dosar. În dosarul al cărei inculpat am fost sunt afirmaţii halucinante fără probe. Sunt trecute sub tăcere probe extrem de relevante. Cariera profesională mi-a fost afectată iremediabil.", a spus Diaconu.

Citește și: Prezență surpriză la protestul față de Klaus Iohannis / FOTO

Judecătorii de la ÎCCJ au decis definitiv în urmă cu câteva zile să restituie DNA dosarul în care Mădălin Voicu, Gelu Diaconu şi Nicolae Păun au fost trimişi în judecată fiind acuzaţi de fapte de corupţie în legătură cheltuirea de fonduri europene destinate integrării sociale a persoanelor de etnie romă.

"Sutele de mii de oameni, adunati in aceste zile sub un singur stindard, cel al principiilor si valorilor europene, au obligatia morala si fata de propriii copii sa militeze, sa protesteze si sa lupte SI impotriva abuzurilor procurorilor. Altfel, tot ce se intampla in aceste zile va intra in istorie ca "marea ipocrizie romaneasca". Daca mai acceptam aceste abuzuri, in numele raului mai mic, asa cum va intoxica "propagandistii cu simbrie" nu vom face altceva decat sa alimentam Raul existent si sa adancim falia existenta in societatea romaneasca!

Raul nu are o singura fata! El se manifesta si prin dosarele facute la comanda! Nu uitati asta!!! Chiar daca deontologii cu principiile atarnate de tastatura "omit" sa va spuna, realitatea dosarelor fabricate la comanda EXISTA! Trebuie insa remarcat faptul ca instantele de judecata isi iau rolul din ce in ce mai serios. Cinste lor!", a scris Diaconu pe facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.