Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACUZAȚII grave la adresa lui Liviu Dragnea și Gabriela Firea: 'Întâlniri cu interlopi, intimidări'

Marian Vanghelie, preşedintele Partidului Dreptăţii Sociale, a susţinut miercuri, într-o conferinţă de presă, că social-democraţii Liviu Dragnea şi Gabriela Firea ar fi avut, în campania electorală pentru alegerile locale, întâlniri cu clanuri din lumea interlopă.

"Informaţiile noastre sunt în felul următor - că Dragnea şi cu dna Firea, cu Florea (candidat la Primăria sectorului 5 din partea Alianţei PSD+UNPR - n.r.) şi cu Băluţă (candidat la Primăria sectorului 4 - n.r.) au avut câteva întâlniri în sectorul 5 şi în sectorul 4 cu o parte dintre clanurile din lumea interlopă. (...) Consider că Ministerul de Interne trebuie să reflecteze foarte atent. (...) Dl Dragnea este expert în asemenea lucruri, numai că nu înţelege că în Bucureşti lucrurile sunt puţin mai complicate şi aici nu este Teleorman. (...) Dl Dragnea cu dna Firea şi cu dl Băluţă au avut o întâlnire cu cei din sectorul 4 din clanul 'Sportivilor'. Aceleaşi semnale le-am primit aseară (...) că se încearcă o intimidare cu cei din clanul 'Sportivilor'", a spus Vanghelie, candidat al PDS la Primăria sectorului 5.

Citește și: Razvan Firea, fiul vitreg al Gabrielei Firea: Cand veti merge la vot, sa nu va alunece stampila din greseala pe numele meu

De asemenea, el a susţinut că trei foşti comandanţi de poliţie de la sectorul 5, din care doi s-ar afla pe lista de consilieri a candidatului PSD la Primăria sectorului 5 - Daniel Florea, ar săvârşi nereguli.

"Se ocupă de a cumpăra buletine, pe de o parte să nu iasă unii la vot şi de a da între 100 şi 150 de lei pentru a ieşi alţii la vot", a spus Vanghelie.

Citește și: Problema de clasa II-a la care părinții nu știu să răspundă

El a precizat că nu face denunţuri referitor la acest caz.

Vanghelie a afirmat că în sectoarele 4 şi 5 se vor face echipe care se vor plimba prin toate zonele şi acolo unde se vor semnala nereguli se va suna la 112.

Citește și: Cum își lasă pușcăriașii gravide iubitele: Le trimit pixuri pline cu spermă pentru FIV

Deputatul Radu Popa a declarat, la rândul său, că va fi făcută şi o interpelare la adresa ministrului Afacerilor Interne, Petre Tobă.

"Vom face noi, în calitate de deputaţi, interpelare parlamentară la adresa ministrului de Interne, Petre Tobă", a spus Radu Popa, scrie agerpres.ro.

Citeşte şi: Marian Vanghelie e DISPERAT: Cel care l-a turnat a recunoscut tot ce i-a dat primarului

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.