Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații GRAVE la adresa partidului lui Dragnea: 'Există multe semnale că unii protejaţi ai PSD fac afaceri pe bază de informaţii privilegiate'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea PSD

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan consideră că există "multe semnale" că unii "protejaţi" ai PSD fac afaceri pe bază de informaţii privilegiate şi că zeci de mii de fermieri nu au fost informaţi de pesta porcină africană.

BNR anunţă noul curs valutar: Preţul EURO creşte din nou puternic


"Există multe semnale că unii protejaţi ai PSD fac afaceri pe bază de informaţii privilegiate. Cum se face că zeci de mii de fermieri nu au fost informaţi de pesta porcină africană, iar unii dintre ei au pierdut aproape toate animalele din fermă? E foarte cunoscut exemplul unui fermier de la Tulcea care a sacrificat peste 40.000 de porci din cauza pestei porcine africane. A avut noroc fiul domului Dragnea sau a fost unul dintre privilegiaţii care au fost informaţi de ministrul Daea că pesta porcină africană va face ravagii? Consideră Liviu Dragnea sau cineva din PSD necesară o Comisie de anchetă? Îndrăzneşte cineva din PSD să propună? Sau PSD a ajuns un simplu instrument al intereselor personale ale lui Liviu Dragnea?", a scris Turcan, marţi, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.