Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații grave la Nr.2 din PNL: A dat ordine pentru numirea de procurori

Războiul PNL vs. PSD a reizbucnit violent în plină campanie electorală. De la un banal atac cu ouă între echipele care făceau campanie electorală în teren s-a ajuns la acuze grele.

În vreme ce Marian Petrache, secretarul general al PNL și președinte al CJ Ilfov solicită imperativ intervenția Poliției, senatorul Gabriela Firea, președintele PSD Ilfov îl acuză pe liberal de abuz față de instituțiile statului și dezvăluie public cum șeful CJ Ilfov s-a implicat în trecutul recent în numirile de procurori și de nereguli electorale grave.

"Referitor la solicitarea imperativă adresată Poliției județene de către Președintele CJ Ilfov, în legătura cu asa-zisele  incidente care ar fi avut loc in orașul Voluntari, in campania electorală, afirm ca domnul președinte de CJ ar trebui sa se ocupe de problemele grave ale județului si sa-si schimbe  modul neprofesionist si despotic in care manageriază CJ Ilfov. Dacă intervenția sa este in calitate politica, sunt total de acord cu demararea unei anchete din partea instituțiilor statului dar nu pentru ca dumnealui da ordin Poliției,  AȘA cum dădea ordine si sugera numirea unor procurori,  ci pentru ca ASA este firesc.", susține oficialul PSD.

"În același timp, dacă tot se cere urgență pentru un incident inventat de PNL Voluntari, pentru a se victimiza, adresam si noi rugamintea sa aflam care sunt rezultatele anchetei privind traseismul electoral de la alegerile europarlamentare, când PNL Ilfov   a fost  autorul celei mai mari  actiuni de transportate a unor votanti din afara județului Ilfov:peste 28 ooo, record absolut pe intraga tara. Chiar si asa, PNL Ilfov s-a aflat pe locul 2 in județ, dupa PSD, formatiune clasată pe locul 1. Dar scorul obținut de PNL la Ilfov a fost  folosit, probabil, de președintele CJ, pentru a-si negocia postul de secretar general la nivel national, in echipa lui Johannis, asta dupa ce l-a trădat pe Crin Antonescu, al cărui director de campanie a fost. Pentru ca au un candidat care nu reuseste sa răspundă cum a reușit sa cumpere din leafa de profesor 6 case, care ii considera ghinionisti pe profesorii care nu au atâtea imobile cat are el si care declara senin ca a investit in imobiliare, nu in educație copiilor, PNL inventeaza incidente, provoacă scandaluri, se ocupa cu diversiuni. Potrivit proverbului românesc : hotul  striga hotii!", a mai spus Gabriela Firea într-un punct de vedere remis stiripesurse.ro

ANTERIOR șeful CJ Ilfov cerea o anchetă a Poliției care să fie făcută publică:

"Având în vedere incidentele de astăzi, din orașul Voluntari, precum și declarațiile doamnei senator, Gabriela Firea Pandele, referitoare la aceste incidente, solicit de urgență șefului Inspectoratului Poliției Județene Ilfov, prezentarea în cel mai scurt timp a rezultatelor anchetei desfășurate în urma acestor evenimente.

Este regretabil faptul că, doamna senator, Gabriela Firea Pandele „vede” diversiuni ale Partidului Național Liberal acolo unde apropiații soțului domniei sale provoacă fără nicio reținere incidente violente.

Acesta este un motiv în plus pentru ca autoritățile statului, care anchetează cele întâmplate să stabilească care este de fapt adevărul și să-i sancționeze pe cei implicați.

De asemenea, solicit prezentarea acestui raport, presei, pentru ca opinia publică să nu mai fie manipulată și dezinformată după bunul plac al doamnei senator, Gabriela Firea Pandele. ", susține Marian Petrache.

Citește și: Activistii PNL atacati cu oua si pietre. Reactia PSD

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.