Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații GRAVE: Miniștri ai Guvernului Tudose au legături cu Rusia / REPLICA

enational.ro
informatori servicii umbra negocieri

Acuzații grave la adresa unui membri ai Guvernului condus de Mihai Tudose. Președintele PNL, Ludovic Orban, a adus acuzații grave unor miniștri din actualul cabinet Mihai Tudose, vorbind despre posibile legături cu Rusia.

SUPER-VESTE pentru pensionari: A crescut PUNCTUL de pensie

Într-un interviu la Adevărul, șeful a dat mai multe exemple, printre care ministrul Comunicaţiilor, Lucian Şova, ”învăţăcelul lui Hrebenciu”, care a fost partener de afaceri cu un spion rus.

Despre ministrul Apărării Naţionale, Adrian Ţuţuianu, susține că a fost avocatul ruşilor care au cumpărat combinatul de la Târgovişte şi pe care l-au falimetat, ducând în Rusia o importantă instalaţie din punct de vedere strategic. „M-aş referi şi la Ţuţuianu, care a fost avocatul ruşilor de la Mechel, care au cumpărat combinatul de la Târgovişte şi l-au falimentat. De acolo, au luat o instalaţie extrem de importantă din punct de vedere strategic şi au dus-o în Rusia. Asta-mi ridică numeroase semne de întrebare şi-mi relevă că au pus nişte oameni extremi de ciudaţi, care trebuie urmăriţi cu foarte multă atenţie”, a conchis preşedintele PNL Ludovic Orban.

Orban vede mâna rușilor și la Ministerul Afacerilor Europene unde ar fi fost schimbată pro-europeana Ana Birchall cu Victor Negrescu asupra căruia ar plana semne de întrebare privind relațiile cu Rusia. „Chiar şi schimbarea ministrului de la Afaceri Europene. Ana Birchall, care era clar pro-NATO, cu o atitudine clară în acest domeniu, este înlocuită cu Victor Negrescu, asupra căruia sunt numeroase semne de întrebare”, a subliniat Orban.

REPLICA nu a întârziat să apară. Ministrul Apărării a declarat vineri, la emisiunea Punctul de întâlnire, de la Antena 3, că ”acuzațiile lui Orban sunt o prostie” și îl va da în judecată pe șeful PNL.

”Pentru această afirmație n-am să ezit să-l dau în judecată pe domnul Orban”, a spus ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.