Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații incendiare în scandalul acuzării lui Iohannis de înaltă trădare: 'Președintele este somat practic de către un condamnat să nu mai vorbească!'

Inquam Photos / Octav Ganea
iohannis cotroceni

Acuzații extrem de grave lansate de liderul de grup al deputaților PNL, Raluca Turcan. Aceasta a scris pe Facebook că președintele României, Klaus Iohannis, este somat de PSD să nu mai aibă ieșiri publice.

"Condamnatul Liviu Dragnea își imaginează că, folosind aceleași metode cu care își controlează partidul, îl poate șantaja pe Președintele României!

Prezența și mai ales discursul Președintelui Klaus Iohannis la Consiliul Național al PNL i-au speriat în așa măsură pe liderii PSD încât sunt pregătiți să facă orice pentru a împiedica cea mai legitimă voce a țării din a vorbi despre haosul guvernării PSD-ALDE.

Amenințat cu un document prin care urmează să fie acuzat de înaltă trădare, Președintele este somat practic de către un condamnat să nu mai vorbească!

Citește și: EXPLOZIV Gabriela Firea, plângere penală în scandalul informațiilor false privind vacanțele pentru pensionari

Lui Liviu Dragnea îi este imposibil să priceapă că în această țară trăiesc oameni care nu-și pierd coloana vertebrală și nici glasul odată cu ea în fața unor acțiuni de intimidare! Spre disperarea PSD și a condamnatului din fruntea sa!", scrie Raluca Turcanu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.