Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații INCENDIARE: Rovana Plumb l-a SCOS din sală pe Titus Corlățean/UPDATE: reacția lui Corlățean

În interiorul PSD continuă războiul între taberele din partid, iar fostul lider al PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, face o dezvăluire halucinantă.

Țuțuianu arată că în ultima perioadă, nou lider al PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, a venit la întâlniri cu primarii și parlamentarii din județ, iar la una dintre aceste întâlniri l-a dat afară pe senatorul Titus Corlățean.

”Este de neacceptat și de necrezut ceea ce se întâmplă la ședințele PSD Dâmbovița, una dintre organizațiile de seamă ale PSD. Este de netolerat comportamentul Rovanei Plumb față de parlamentarii PSD de Dâmbovița, față de Titus Corlățean, față de Oana Vlăducă, pe care i-a dat afară din sală, la o întâlnire cu primarii. Nu s-a mai pomenit așa ceva”, a declarat Țuțuianu.

Întrebat de STIRIPESURSE.RO dacă confirmă cele declarate de Adrian Țuțuianu, Titus Corlățean a spus că va discuta direct cu Rovana Plumb.

”Nu comentez această informație. Prefer să discut direct cu Rovana Plumb ceea ce este de discutat și vă asigur că o voi face.”, a spus Corlățean.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.