Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACUZAȚII Pro Romania ar trage de timp la CEX-ul PSD (surse)

sah

Surse apropiate de conducerea în funcție a Partidului Social Democrat acuză Pro România de jocuri de culise alături de echipa adversă din PSD. Paul Stănescu și adepții săi s-au opus organizării congresului pentru alegerea echipei de conducere a PSD în cursul acestei luni. Larga majoritate a șefilor de filiale au aprobat planul Vioricăi Dăncilă, președintele interimar al PSD, care prevede organizarea congresului în data de 29 iunie. Oponenții ar fi preferat să temporizeze jocurile interne până în toamnă, pentru a-și perfecta înțelegerile cu Pro România lui Victor Ponta, cu care s-ar afla în negocieri.

Una din sursele apropiate de conducere a răbufnit comentând atmosfera tensionată de la CEX: „Niște așa-ziși colegi sunt disperați să amâne congresul pentru conducerea partidului până în toamnă, pentru a-și face jocurile de culise cu tovarășii din alte partide. Facțiunea asta ar face orice să tragă de timp, inclusiv să se facă de râs. Văd că au început să sifoneze fel de fel de zvonuri, cum că se încearcă o preluare ostilă a PSD. E ridicol!”.

Citește și: Sorin Ovidiu Vîntu a EXPLODAT: 'Statul român, prin STS, slugărnicie totală față de UDMR'

Comitetul Executiv Național al PSD s-a întrunit la prânz, vineri 7 iunie, pentru a stabili strategia partidului pentru următoarea perioadă. Într-o încercare de a pune presiune, Paul Stănescu a demisionat din funcția de președinte executiv interimar al PSD și a încercat, fără succes, să atragă alți lideri de partea sa.

Propunere făcută de Viorica Dăncilă, premierul în funcție, de a organiza congresul pentru alegerile echipei de conducere în 29 iunie, a fost votată cu o majoritate zdrobitoare – 34 de voturi Pentru, 4 Împotriva și 4 abțineri.

Citește și: Liviu Dragnea e păzit 24 de ore din 24 pentru că intră în categoria deținuților vulnerabili: 'Vine unul cu un cuțit și îl bagă în el. Ce faci atunci?'/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.