Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzațiile procurorilor sunt apă de ploaie pe lângă ce dezvăluie un fost apropiat al Elenei Udrea

După 10 ani de protecție a lui Traian Băsescu, așa cum a spus chiar fostul președinte, Elena Udrea a ajuns la DNA. Are parte de învinuiri: spălare de bani și fals în declarația de avere.

Dar, acuzațiile procurorilor sunt apă de ploaie pe lângă ce dezvăluie un fost apropiat al Elenei Udrea. Adrian Papahagi, omul care s-a vrut șef în PMP și care a demisionat de două ori, acuză că Udrea știe bine ce a făcut, iar DNA știe și ea.

În plus, Udrea ar fi avut un plan bine pus la punct: ca Victor Ponta să ajungă președintele României pentru ca ea să beneficieze de imunitate.

”Udrea simțea că va fi chemată la DNA, fiindcă știa prea bine care era sursa puterii și averii ei. Știa ce făcuse și știa că DNA știe.

De ce l-a mai dat deoparte pe Tomac pentru a prelua PMP? De ce a determinat retragerea fondatorilor FMP-PMP, cu prețul delegitimării acestui partid (care rămâne delegitimat de lașitate și servilism oricât ar încerca să se reinventeze)? De ce l-a pus de formă pe Diaconescu să candideze la prezidențiale și apoi l-a înlocuit?

Simplu. Rolul ei era să îl ajute pe Victor Ponta să câștige președinția, în schimbul imunității. Schema nu a ieșit. Ghinion.”, e acuzația lui Papahagi.

Citește și: Ciudățeniile de la ridicarea de pe stradă a Elenei Udrea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.