Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzat de agresiuni sexuale, marele Kevin Spacey e doborât de noi dezvăluiri şocante: 'Tatăl nostru m-a violat'

www.gotham-magazine.com
Kevin Spacey

Cetatea filmului mondial, Hollywood este zguduită din temelii. Scandalurile sexuale îl lovesc şi pe marele actor, Kevin Spacey care a recunoscut că este homosexual după ce a fost acuzat că a abuzat sexual doi bărbaţi. Primul care a rupt tăcerea a fost actorul Anthony Rapp. Al doilea a fost un bărbat care susţine că ar fi fost şi el abuzat de actor.

Citeşte şi: Schimbări masive în legislație: Decizia autorităților care va afecta mii de oameni

Acum iese la iveală un secret halucinant. Randall Fowler, fratele mai mare al lui Kevin Spacey, rupe tăcerea şi face declaraţii uluitoare despre modul în care a fost tratat de propriul tată atunci când era doar un copil de 12 ani. Randall Fowler a vorbit la scurt timp după ce Kevin Spacey a respins acuzaţiile de abuz sexual care i-au fost aduse de actorul Anthony Rapp. Rapp îl acuză pe Spacey de faptul că l-a abuzat atunci când avea doar 14 ani.

Citește și: Se vrea înființarea unei noi instituții de stat! Salarii impresionante

Randall Fowler a povestit pentru Daily Mail că el şi Kevin Spacey au crescut într-o casă plină de orori. Fratele lui Kevin Spacey a dezvăluit că a fost abuzat de mai multe ori de tatăl său şi a adăugat că mama lui ştia ce se întâmpla: "Nu am dorit să am copii pentru că m-am temut că aceştia ar putea să moştenească gena de prădător sexual a bunicului lor". "Era o atmosferă atât de sumbră în casa nostră, trăiam în nişte condiţii mizere. Kevin a încercat să evite evenimentele nefericite şi a devenit foarte închis în sine, dar şi şiret. Şi-a dezvoltat un zid emoţional, ca mecanism de apărare. Părea lipsit de sentimente", a spus Fowler, citat de RTV.

Citește și: Total neașteptat! Ce LIPSEȘTE din declarația de AVERE a politicianului care și-a împușcat finul în inimă

Vorbind despre incidentul care i-a marcat copilăria în mod decisiv, a povestit succint: "Tatăl meu mi-a deschis pantalonii şi a început să se joace cu mine într-un mod obscen. Inima a început să îmi bată cu repeziciune. Mama a plecat de acasă, m-am simţit atât de abandonat. Tata a început să performeze un act sexual asupra mea. Ăsta a fost modul în care adolescenţa a început pentru mine".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.