Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzat de viol în Spania, Dani Alves va afla joi verdictul

www.digisport.ro
Dani Alves

Acuzat de viol şi încarcerat mai bine de un an ca măsură preventivă, fostul jucător al echipelor FC Barcelona şi PSG Dani Alves va afla joi verdictul, informează L'Equipe, potrivit news.ro

Înalta Curte de Justiţie din Catalonia a anunţat miercuri dimineaţă că "toate părţile din proces, inclusiv inculpatul", au fost convocate să se prezinte joi, la ora 10.00, pentru a afla verdictul.

Jucătorul se află în arest preventiv de peste un an şi riscă până la 12 ani de închisoare. Procurorul a cerut o pedeapsă de 9 ani de închisoare.

La finalul celor trei zile de audieri, care au avut loc între 5 şi 7 februarie, brazilianul a cerut să fie achitat.

Acuzarea a susţinut că Alves s-a întâlnit cu victima sa în zona VIP a clubului de noapte Sutton în data de 30 decembrie 2022. După ce le-a cumpărat o băutură femeii şi prietenilor ei, el i-a făcut semn să i se alăture într-o baie, singura zonă a clubului care nu era acoperită de camere de luat vederi.

Odată ajuns înăuntru, se presupune că acesta i-a cerut să facă sex oral şi, când femeia a refuzat, a violat-o, apoi a părăsit clubul împreună cu însoţitorul său.

Victima a raportat imediat presupusul incident şi a fost supusă unui examen medical, în timp ce poliţia a izolat zona băii, unde a colectat numeroase probe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.