Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații dure ale președintelui PNL sector 5 - Primarul Sectorului 5 al Capitalei obligă elevii să alerge la un maraton ca pe vremea comunismului

stiripesurse.ro
cristi olteanu

Primarul zero al Sectorului 5 al Capitalei obligă elevii să alerge la un maraton ca pe vremea comunismului

Primarul zero al Sectorului 5 al Capitalei, Daniel Florea, a trimis o circulară școlilor din Sectorul 5 al Capitalei, prin care amenință cadrele didactice și conducerea unităților de învățământ că, dacă nu trimit liste cu elevi și elevii nu participa la maraton, vor exista “repercursiuni”. Este vorba despre Cross-ul Refresh 5, care are loc pe Bulevardul Unirii în ambele sensuri și în Piața Constituției.

La fel de grav este faptul că au cerut liste cu numărul copiilor, pentru a fi siguri ca vin toți obligați la maraton. Este revoltător ca profesorii să accepte asemenea cerințe din partea primarului #zero, în loc să îi ceară spații mai bune de învățământ.

PNL Sector 5 condamnă ferm tactica securisto-comunistă de obligare a elevilor să participe la maratonul care ar urma să aibă loc pe data de 18 mai în Piața Constituției și îi cere public primarului zero Daniel Florea sa înceteze să practice asemenea tactici. Primăria trebuie să se concentreze pe rezolvarea problemelor din sector, implicit de a le asigura elevilor resurse pentru a învăța. Elevii din Sectorul 5 merită să fie tratați cu respect și încurajați să facă sport, însă este inacceptabil să fie încolonați și obligați să alerge doar pentru a-și face imagine Daniel Florea.

Somăm Inspectoratul de Învățământ București, dar și celelalte instituții abilitate, să verifice situația și să ia măsuri pentru ca elevii să nu fie obligați să participe la maratonul-paranghelie organizat de primarul zero al Bucurestiului, Daniel Florea! Cerem ferm ca libertatea copiiilor să nu fie afectată de mofturile primarului #zero.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.