Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzaţii fără precedent la adresa şefului DNA Ploieşti - 'asta a fost soluţia ca să ies de acolo'

Ana Patru

Imaginile şocante ale serii au fost recunoscute chiar de către protagonista lor. În direct la România TV, fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente (AEP) a spus că imaginile din sediul DNA Ploieşti sunt reale şi că a fost o perioadă neagră din viaţa ei. Pătru a vorbit doar câteva minute, apoi a închis telefonul după ce a pufnit-o plânsul.

Citeşte şi: IMAGINI INEDITE din sediul DNA Ploieşti: Ana Maria Pătru plânge în hohote când face declaraţie de recunoaştere / FOTO

Mai mult, Pătru susține că Lucian Onea, şeful DNA Ploieşti i-a cerut să facă declaraţie de recunoaştere, altfel nu ar fi putut să iasă din arest. Nici avocatul din oficiu al lui Pătru nu a scăpat de acuzaţiile grave ale fostei şefe AEP.

"Eu sunt în acele imagini. Asta a fost soluţia ca să ies de acolo şi să ajung la copilul meu. La solicitarea procurorilor de caz a trebuit să renunţ la avocatul meu. Lucian Onea a fost cel care mi-a cerut asta. Altfel nu puteam să ies din arest în acea perioadă. Ovidiu Bulai, avocatul meu, era plătit de denunţătoarea mea. Nu am fost auzită, deşi am depus memorii şi plânegri, dar ăsta e statul de drept. Aceste înregistrări sunt imagini dureroase din viaţa mea. A fost o perioadă dificilă", a spus Pătru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.