Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații grave ale americanilor: China ascunde informații despre noul coronavirus

pbs
Mike Pompeo

Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, a adus noi critici Chinei cu privire la felul în care a gestionat informaţiile privind noul coronavirus şi a acuzat Partidul Comunist că ascunde în continuare informaţii, scrie Reuters, potrivit Mediafax.

Într-un interviu acordat postului de radio Washington Watch, Pompeo a repetat acuzaţiile anterioare conform cărora Beijingul întârzie intenţionat să împărtăşească informaţii despre virus cu restul lumii.

Potrivit secretarului de stat american, prin această atitudine, Partidul Comunist a pus în pericol oamenii din întreaga lume.

Pentagonul anunță PRĂPĂDUL despre coronavirus: 'Să ne pregătim pentru o perioadă de cel puţin câteva luni şi să luăm toate măsurile de precauţie'

„Preocuparea mea este că această secretomanie, această dezinformare în care este implicat Partidul Comunist Chinez, face ca întregii lumi să-i fie refuzate informaţii de care este nevoie pentru a putea preveni repetarea unui scenariu asemănător", a declarat Pompeo.

Între timp, China a ridicat miercuri restricţiile drastice din provincia Hubei, acolo unde a fost epicentrul epidemiei.

Decizia de ridicare a restricţiilor a venit după ce nici un caz de contaminare locală nu a fost detectat în ultimele zile şi cele 47 de cazuri înregistrate sunt „de import”, au declarat autorităţile chineze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.