Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACUZAȚII GRAVE Avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian susține că artistul a murit din cauza unui CUMUL de malpraxis

petrica mitu stoian

Familia artistului Petric Mițu Stoian a contractat un avocat pentru a se judeca cu cadrele medicale care l-au tratat pe artist înainte de deces. Cunoscută opiniei publice ca avocat al mamei Luizei Melecu, fata ucisă de Gheorghe Dincă, Carmen Obârșanu face acuzații grave în calitate de reprezentant legal.

„Acolo a fost un cumul de malpraxis începând cu clinica unde s-a completat fişa bolnavului. Ulterior, după ce s-a întâmplat evenimentul, s-a completat fişa, aşa rezultă din declaraţia medicului. Fişa aceea medicală nici nu a fost completată. Aşa cum apar datele, e clar că a fost contrafăcută (fişa medicală). Niciodată o analiză nu este cu două valori. Ori are 2, ori are 3, vă spun despre INR. Medicul a citit pe Internet că valoarea pentru fibrilaţii este între 2 şi 3 şi a trecut şi dânsul pe fişă 2 linioară 3.

Au fost nereguli foarte grave. Categoric au fost şterse probe! Gândiţi-vă în urma tratamentului cu anticoagulante pe care-l lua Mîţu Stoian trebuia să facă o analiză. Acela este INR-ul.

În situaţia lui Mîţu Stoian era rezultatul ori 2, ori 3. Medicul a trecut 2-3. Păi dacă nu ai analiza în faţă, tu iei aproximativ că aşa ţi-a spus pacientul?”, a declarat Carmen Obârşanu, avocata familiei lui Petrică Mîţu Stoian, în direct la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.