Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații grave! Cine ar fi incendiat parcul IOR din București: 'Dau foc intenționat la tot ce a mai rămas!'

Incendiu Ior

Acuzații grave! Cine ar fi incendiat parcul IOR din București: 'Dau foc intenționat la tot ce a mai rămas!'

Un incendiu puternic a izbucnit marți seară în Parcul IOR din București. Viceprimarul USR al Sectorului 3, Lucian Judele, îi acuză pe „cei care au retrocedat acolo” că „dau foc intenționat la tot ce a mai rămas din acea bucățică de parc”, astfel încât „nimeni nu va mai avea nicio probă” că acolo a fost spațiu verde.

„În Parcul IOR (…) cred că este al 14-lea incendiu doar în 2023. În 2022 au fost șapte sau opt incendii. Acele incendii nu se vor opri până când legea nu va fi aplicată și în Sectorul 3. Din păcate, cei care au retrocedat – și îmi asum ceea ce spun – dau foc intenționat la tot ce a mai rămas din acea bucățică de parc, ca nimeni vreodată să nu mai poată contesta în niciun proces posibil că acolo există pic de spațiu verde, dacă vă aduceți aminte procesul pe care Robert Negoiță l-a pierdut cu cei care au devenit proprietari tocmai din cauza faptului că dânsul nu a reușit să dovedească că acolo este un parc”, a spus viceprimarul USR al Sectorului 3, Lucian Judele, la postul B1 TV.

„Ei bine, știți că Nicușor Dan de ceva timp încearcă să găsească o soluție legală prin care putem recupera Parcul IOR și evident ei se asigură acum că toate probele că acolo a fost un parc… Nimeni nu va mai avea nicio probă”, a adăugat Lucian Judele.

„La nivelul Consiliului Local, noi de la sfârșitul anului trecut am tot atras atenția și am cerut ca în Parcul IOR să fie un post fix de Poliție Locală, unde (…) să poată fi identificată orice mică acțiune de la început, să nu lăsăm să ajungă la un mare incendiu cum vedem și în seara aceasta. După lungi, lungi, lungi dezbateri, a fost aprobată acum vreo două luni această propunere a noastră, dar, din păcate, primarul Sectorului 3 nu a implementat-o nici astăzi”, mai susține viceprimarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.