Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații grave împotriva Primarului General: Firea acuzată că l-a concediat pe directorul Circului Bucureşti, după ce acesta și-a anunțat candidatura

Facebook
partidul ader

Partidul ADER susţine, luni seară, că primarul Gabriela Firea a decis să îl dea afară pe Bogdan Stanoevici, managerul Circului Metropolitan Bucureşti, după ce acesta a anunţat că va candida pentru fotoliul de primar general al Capitalei.

Partidul ADER anunţă, luni seară, într-un comunicat de presă, că ”Gabriela Firea îl dă afară pe contracandidatul ei, de teamă că îl vor vota bucureştenii”.

Purtătorul de cuvânt al Partidului ADER, Orlando Culea, a afirmat că Gabriela Firea ”apelează la tertipuri de teamă că va pierde Capitala”.

Citește și: PNL se pregătește de alegeri: `Să nu primească niciun primar`!

"Este o eliminare a celor care îndrăznesc să o concureze. O răzbunare ordinară, care arată adevăratul caracter al unei persoane care se crede mare doamnă", a declarat Orlando Culea.

Pe data de 25 ianuarie, fostul ministru pentru Românii de Pretutindeni, Bogdan Stanoevici, a anunţat că va candida din partea partidului ADER în cursa pentru scaunul de primar general al Bucureştiului.

Primăria Capitalei a anunţat, luni seară, că a încetat contractul de management al lui Bogdan Stanoevici la Circul Metropolitan Bucureşti, acesta find în preaviz de 15 zile. Corpul de Control al primarului general a descoperit ”management defectuos”. Primăria Capitalei susţine că verificările au demarat în noiembrie 2019 şi nu au legătură cu candidatura acestuia la alegerile locale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.