Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzaţii grave în PSD: Dragnea vs. 'grupul interlopilor lui Ghiţă'

dragnea

În PSD există un grup de interlopi grupaţi în jurul lui Sebastian Ghiţă, spijiniţi de instituţii ale statului, care fac opoziţie la Dragnea. Acuzaţiile au fost lansate de sociologul Alin Teodorescu, fost consilier al lui Adrian Năstase, fost deputat PSD.

Teodorescu a declarat, la Digi 24, că interlopii sunt "securiştii" cu diplome de doctori SRI. "În partid erau câteva linii, linia Hrebenciuc, acum toată linia Hrebenciuc este la Ghiţă, care a zis că îşi dă demisia din partid, dar nu şi-a dat-o", a spus Teodorescu. Întrebat dacă acum există o singură linie, "linia Ghiță", sociologul a răspuns: "Un singur cerc de interlopi sprijiniţi de instituţii ale statului."

"Uitaţi-vă câţi absolvenţi ai Academiei SRI sunt membri în Guvern.Sunt doctori SRI făcuţi foarte repede. Cine conduce comisia electorală acum? Voicu şi-a dat demisia şi a venit altcineva, tot un doctor SRI, un om din fosta garnitură Hrebenciuc, trecut la Ghiţă. Dar să sperăm că Liviu Dragnea are putere, votul de duminică îi dă o legitimitate să se bată cu acești interlopi, nu poţi să le spui altfel", a  mai afirmat sociologul.

Vezi şi: Surse: Acuzații dure în Senat între PSD și UNPR

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.