Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACUZAȚII GRAVE la adresa lui Ludovic Orban: 'A numit ILEGAL 24 de prefecți și subprefecți. Vom cere desecretizarea tuturor stenogramelor'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban Parlament

Marcel Ciolacu a declarat, joi seară, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, că Guvernul Ludovic Orban a numit în mod ilegal 24 de prefecți și subprefecți și că președintele Autorității Naționale a Funcționarilor Publici a dat avize negative acestor proiecte de hotărâre.

„S-au numit 28 de prefecți și subprefecți. Dintre ei sunt patru numiți legal și 24 ilegal. Trebuiau să aibă studii de profil sau să fie funcționari publici și i-au trecut pe unii funcționari publici parlamentari asimilați funcționarilor publici. Avizele de la ANFP au fost negative, iar noul șef al Autorității a stat până la oră 3:00 în ședința de Guvern și a scris fiecare aviz”, a spus Marcel Ciolacu, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”.

Citește și: Se cutremură Europa! Laura Codruța Kovesi își intră în pâine: ‘Frauda, corupția, spălarea de bani și frauda transfrontalieră în materie de TVA’

Liderul PSD a reiterat că va cere desecretizarea ședinței de Guvern de marți.

„Vom cere desecretizarea tuturor stenogramelor ședinței de guvern. Să vedem prostia și incompetența care a domnit Palatul Victoriei în această perioadă. Va fi greu de desecretizat, dar vom merge pe toate procedurile legale până vom obține acest lucru. Sunt secrete că așa este procedura.”, a completat Ciolacu.

Citește și: Comisia SRI îl avertizează pe Klaus Iohannis:Nu-ți bate joc de Constituție! Există și varianta suspendării! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.