Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzaţii grave la adresa unui primar PNL: A bătut un bărbat până l-a băgat în spital / VIDEO

PNL

Acuzaţii extrem de grave la adresa unui primar PNL. Acesta este arătat cu degetul de un cetăţean care spune că a fost bătut măr de edil şi băgat în spital. Un satean din Sieuţ sustine ca a fost batut mar de edil si de fiul acestuia, dupa un meci de fotbal.

Citeşte şi: Atac şi acuzaţii dure la adresa lui Klaus Iohannis: Ce i se reproşează şefului statului

Omul sustine ca primarul ii purta pica de la ultimele alegeri locale, pentru ca nu l-a sustinut in campania electorala. Protagonistii au ajuns la acelasi spital si primesc ingrijiri medicale. Duminica seara, echipe de fotbal din mai multe sate au participat la cupa vaii Sieutului. Dupa meci, jucatorii au ramas la masa si, in restaurant, a inceput si cearta dintre primar si satean. "Primarul din Sieut cu feciorul lui. M-am certat cu feciorul lui si a sunat de a venit primarul si cand a venit au dat amandoi si m-au lovit cu piciorul, cu un lemn in cap si am cazut jos inconstient si atunci m-a lovit primarul cu picioul in cap. A zis ca de ce nu l-am ajutat la alegeri.", a povestit fotbalistul Petru Dumbravan, conform ProTV.

Citeşte şi: Dacian Cioloş îi dă lovitura lui Klaus Iohannis: Guvernul vinde casa președintelui

Dupa scandal, sateanul a ramas cazut la pamant si prietenii l-au ridicat cu greu si l-au dus acasa. Initial, omul a refuzat sa fie vazut de un medic la spital, insa de dimineata a avut dureri atat de crunte, inca rudele au chemat ambulanta. Edilul liberal se apără. "Scandalul l-a provocat domnul Petru Dumbravan, asta o pot confima cei prezenti. Dupa ce m-a lovit pe mine l-am lovit si eu. Dupa ce am fost lovit am lovit. M-am intors inapoi ca m-a sunat cineva ca fiul meu se bate cu individul si cand am ajuns acolo am fost lovit. Am avut niste dureri de torace si umar stang.", a spus Ioan Dedean.

Citeşte şi: Unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Las Fierbinți se va întâlni cu agresorii săi în instanță

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.