Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații grave la CS Dinamo: Dănuț Lupu a dat în mine, m-a înjurat și scuipat! Merg la poliție!

digisport.ro
danut lupu

Mijlocașul Adrian Dorobanțu  de la CS Dinamo  îl acuză pe team managerul echipei, Dănuț Lupu că l-a agresat fizic și verbal astăzi, în vestiarul echipei. Fostul jucător de la Dinamo și Rapid neagă vehement, dar un martor la scenă confirmă relatările lui Dorobanțu, notează gsp.ro.

Dorobanțu susține că Lupu l-a călcat și împins, înjurat birjărește și amenințat că va fi bătut pe stradă dacă nu semnează rezilierea contractului scadent la finalul sezonului.

„Team managerul echipei, marele Dănuț Lupu, încearcă de două zile să scape de mine, să-mi rezilieze contractul fără să-mi spună motivul. Sunt exclus din lot, antrenorul (n.r. - Marius Bratu) mă evită, sunt pus să mă pregătesc separat. Mă schimb într-un vestiar separat, mă pune să alerg în tribunele stadionului din Ștefan cel Mare, mă cheamă la altă oră față de cea la care se pregătește echipa.

Primesc amenințări, mă sună, îmi spune că mă termină, că pune oameni să mă bată. Astăzi a venit în vestiar, a dat în mine, m-a scuipat, m-a înjurat de familie, de morți, mi-a spus că o să fie cel mai negru coșmar al meu dacă nu vreau să semnez. M-a călcat, a intrat în mine! Am martori, doi băieți din vestiar.

M-a avertizat că o să mă facă să mă las de fotbal, că o să pună oameni să mă bată pe stradă. Mi-e frică, mă abțin cu greu să nu plâng. Mi-e frică să merg mâine la antrenament, la ora 10:00. S-a enervat, a început să tremure, mi-a spus că dă în mine și m-a lovit!

Nu știu ce să fac, am sunat președintele clubului (n.r. - se referă la Vasile Gâlcă) și a început să râdă la telefon, a zis că găsim o soluție să ne înțelegem, că ne vedem luni. Habar nu am ce să fac!

Mi-e frică pentru integritatea mea! Cu siguranță voi depune plângere la poliție, voi cere ajutor, chit că mă las de fotbal. Nu mă mai interesează fotbalul în condițiile astea! Să se desființeze sportul ăsta, dacă mai există asemenea oameni!

Nu semnez nimic! O să-mi duc contractul la bun sfârșit, să iau până la ultimul leu!”, a transmis Adrian Dorobanțu pentru GSP.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.