Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzaţii halucinante: Iohannis a trimis Securitatea s-o înhaţe pe mama lui Victor Ponta

iohannis ponta cotroceni

În sarabada reacţiilor la acţiunile DNA, unii ajung să sară gardul către scenariile demne de Kafka (vorba Elenei Udrea). Unul dintre cei care duc scenariile către limitele absurdului este jurnalistul Ion Cristoiu. Acesta îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis că manevrează procurorii pentru a se răzbuna pe Victor Ponta. Cristoiu afirmă, nici mai mult, nici mai puţin, că Iohannis a ordonat audierea mamei premierului.

"Scriam că Victor Ponta și-a arătat ghearele la Klaus Iohannis amînînd votul în cazul Eduard Hellvig, dar mai ales, ironizîndu-l pe Imperator pentru vădita sa tendință de a-și pune peste tot oamenii săi de casă și nu oamenii țării. (...) Avînd în vedere provocarea, mă așteptam ca Prea Alesul Structurilor din noiembrie 2014 să reacționeze deschizînd gura. N-a făcut-o. Nici nu era nevoie.

Instituțiile de forță, cele cu care Traian Băsescu a lovit în dreapta și-n stînga, s-au pus la dispoziția noului Stăpîn, cu cătușe cu tot. Azi dimineață, sora și mama lui Victor Ponta au fost chemate la DNA în dosarul de la Ploiești. Așadar, Imperatorul n-a bienvoit să-și coboarea Înalta-i Gură pînă la a polemiza cu Victor Ponta în chestiunea Eduard Hellvig. A trimis Securitatea s-o înhațe pe mama lui Victor Ponta.

Codruța Kovesi, ție nu-ți pute?! Sau poate, ca și-n cazul Elenei Udrea, ai făcut-o dinadins ca să pută?", scrie Cristoiu pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.