Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații INCENDIARE - Procuroarea Elena Iordache ar fi încălat legea în instrumentarea probelor din dosarul lui Lucian Onea

captura Digi24
Lucian Onea DNA Ploiesti

Pocuroarea Elena Iordache ar fi încălcat prevederile legale privind administrarea probelor în dosarul deschis împotriva procurorilor Onea și Negulescu, așa cum a constatat procurorul șef adjunct al Secției de Urmărire Penală și Criminalistică, Cristian Lazăr, susțin jurnaliștii de la Curentul. ro.

"Inculpat de Iordache, procurorul Lucian Onea a contestat înregistrările audio-video depuse de Vlad Cosma la dosarul 19/P/2018 sub aspectul autenticității și veridicității, cât și în ceea ce privește legalitatea modului de obținere a acestora și de folosire a lor în procesul penal.

Cererea procurorului Onea a ajuns spre soluționare la procurorul șef adjunct al Secției de Urmărire Penală și Criminalistică, Cristian Lazăr care studiind dosarul penal întocmit de procuroarea Elena Iordache a constatat că stabilirea autenticității înregistrărilor audio-video depuse la dosrul cauzei de către Vlad Cosma prezintă importanță pentru aflarea adevărului în cauză, iar autenticitatea acestor înregistrări nu poate fi stabilită decât prin utilizarea cunoștințelor unui specialist sau expert, apreciind necesitatea și utilitatea efectuării unei expertize a voci și vorbirii prin care să se stabilească dacă înregistrările conțin urme de alterare, dacă sunt realizate cu metoda indicată de Cosma, dacă imaginile video sunt autentice și dacă vocile și vorbirea aparțin lui Onea și Negulescu.

Citește și: Victor Ponta face anunțul care DINAMITEAZĂ coaliția de guvernare - Va semna inițiativa PNL de schimbare a lui Dragnea de la Camera Deputaților .

Astfel, deși procuroarea Iordache a refuzat expertizarea înregistrărilor depuse de Vlad Cosma, șeful ei a dispus efectuarea unei expertize de specialitate", mai scrie sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.