Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzaţii incendiare în PNL: Candidat la parlamentare, acuzat de un coleg că a ucis un cerb de la Zoo pentru a-l mânca/ VIDEO

PNL siglă

După pierderea alegerilor la Timişoara şi demisia lui Nicolae Robu din funcţia de preşedinte, organizaţia judeţeană PNL Timiş este măcinată de scandaluri. Doi consilieri judeţeni au fost excluşi din partid pentru că nu au acceptat să renunţe la mandate, iar unul dintre aceştia, fostul deputat PDL Alin Popoviciu, a lansat acuzaţii incendiare înainte de a fi exclus.

Alin Popoviciu a făcut afirmaţii grave despre vicepreşedintele Tineretului Naţional Liberal, Claudiu Chira, candidat PNL Timiş pentru Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare din 6 decembrie (locul 4 pe listă). Popoviciu susţine că, pe vremea când Chira era director al Grădinii Zoologice din Timişoara, a dat ordin să fie omorât un cerb pentru că voia să mănânce carne de cerb. Popoviciu a mai afirmat că o parte din carne ar fi ajuns la Alin Nica, fost primar în comuna Dudeştii Noi, actual preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

"Cerbul a murit şi l-au tranşat de Paşte şi l-au mâncat. O să vă dau eu mai multe informaţii, cum a murit cerbul şi de ce. Pentru că erau Paştele şi domnul Chira a vrut să mănânce carne de cerb", a afirmat Popoviciu, într-un interviu pentru pressalert.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.